Menu
0
Kundvagn
Du har inga produkter i din kundvagn.

Blogg

Nu kan du köpa (och sälja) begagnat

Har du kurslitteratur hemma som du har läst och vill bli av med? Lämna in till oss och tjäna en slant på dina gamla böcker. Vi tar emot böcker som är aktuella på kurser nu (tråkigt nog för dig som pluggade på glada åttiotalet). När din bok blir såld får du 70% av vad köparen betalar. 

Priset på begagnade böcker beror på skicket på boken: Välskött bok=högt pris, sliten bok=lågt pris. 

Här kan du läsa mer om hur det funkar

 

Hynek Pallas kommer på besök

Onsdag 11 maj kl 18 kommer Hynek Pallas och berättar om sin nya bok Oanpassbara medborgare. Det är en bok som berättar de tjeckiska (och innan dess tjeckoslovakiska) romernas historia.

Hynek Pallas kommer att samtala med Harald Hultqvist. Båda två är bördiga från Uppsala men bor och arbetar sedan flera år i Stockholm. Hynek som journalist och författare och Harald som samtalsledare och bokhandlare. 

Välkommen!

Läs mer om våra författarkvällar här: http://www.studentbokhandeln.se/evenemang

 

 

Reseguider Topp 10 kampanj

Topp 10 reseguider

Passa på att ladda med reseguider till vårens och sommarens resor. Just nu kostar alla Topp 10-reseguider bara 99 kr/st (ord. 119 kr). Topp 10-reseguiderna är rakt på sak, informativa och sprängfyllda med fakta om resmålets höjdpunkter. Från sevärdheter du inte får missa till spännande tips på unika upplevelser. Allt är sorterat område för område, oavsett om det är en stadsguide eller landsguide.

Read more...

(ytterligare ett) Nytt socialt nätverk för böcker

Det finns en del att välja på för den som gillar att prata och tipsa om böcker på nätet. Goodreads är väl kanske det största på engelska, LibraryThing finns på svenska liksom adlibrisägda Boktipset.

Exakt vilken lucka nystartade Litsy skall fylla är lite oklart (fast det tyckte ju folk om Instagram i början också...). Själva säger utvecklarna att det är inspirerat bland annat av de små tipslappar man kan se i böcker i bokhandeln. Därför går det exempelvis inte att göra inlägg längre än 300 tecken. Fiffigt? - Ja, kanske. Den som lever får se. Än så länge är Litsy bara tillgängligt som app till iOS. Android användare får vackert vänta ett tag.

Nya titlar för dig med Grönt kort

Det Gröna kortet är Studentbokhandelns eget förmånskort. Med hyfsat jämna mellanrum kommer det lite olika kampanjer och erbjudanden till dig som har kortet eller på något annat sätt kvalificerat dig. 

Ibland när det ges ut någon extra bra bok som vi tycker att alla borde ha så säljer vi den lite extra billigt till dem som har Grönt kort. Just nu är det de här böckerna vi valt ut. 

Orhan Pamuk En främmande känsla 210 kr
Elena Ferrante Min fantastiska väninna 189 kr 
Negar Naseh De fördrivna 189 kr
White guide Sveriges bästa restauranger 2016-17 175 kr

Read more...

Kontakta oss

Sysslomansgatan 7
Box 2071, 750 02 Uppsala
Tel: 018-653330 Fax: 018-653334
Ordinarie öppettider: vardagar 9-18, lördagar 10-15
Stängt lördagar i juli.

info@studentbokhandeln.se
Facebook | Instagram | Twitter