Menu
0
Kundvagn
Du har inga produkter i din kundvagn.
FILTER50

Filter #50 Juni-juli 2016

REATidskrift


Pris 19 kr
Rabatt

Finns i butik och skickas från oss senast nästa vardag.

Antal i butik:
1
REATidskrift
I Filters femtionde nummer granskar vi vad som hänt med alla de kvicksilverbatterier som vi svenskar återvunnit i decennier. En sak är säker: det giftiga innehållet har inte hamnat där det skulle.

Vi presenterar nya avslöjanden i skandalen kring kirurgen Paolo Macchiarini. Vi pratar drömmar med en svensk filmkompositör som slår sig fram i Hollywood. Träffar den svenska arkeologen Maria Nilsson som kartlägger det forntida Egyptens vardagsliv och snackar anatomi med skulptören Cajsa von Zeipel.

Dessutom förklarar författaren och ex-journalisten Anders Roslund varför det är bättre att producera deckare än Rapportinslag om man vill förändra världen. Trollkarlen Caroline Ravn berättar om varför hon lämnade prästyrket. Artisten Ida Redig bråkar. Aktivisten Martin Smedjeback skakar galler och Hanna Hellquist skärskådar sin värmländska identitet.

Mer ändå? Jodå. Det blir hoardingkonst, Björn och Benny, Hollywoods bortglömda supersvensk, Kim Larsens krig mot den danska folkhälsan, Gustav III:s specialeffekter och ansiktskrämer av fågelbajs. Med mera.

Trevlig läsning!
Bandtyp: Häftat
Artikelnummer: FILTER50

Kontakta oss

Sysslomansgatan 7
Box 2071, 750 02 Uppsala
Tel: 018-653330 Fax: 018-653334
Ordinarie öppettider: vardagar 9-18, lördagar 10-15
Stängt lördagar i juli.

info@studentbokhandeln.se
Facebook | Instagram | Twitter