Menu
0
Kundvagn
Du har inga produkter i din kundvagn.
9789163924323

Uppsalavandringar

Thunman Dan


Pris 99 kr
Rabatt

Finns i butik och skickas från oss senast nästa vardag.

Antal i butik:
4
Thunman Dan
Överallt i Uppsalas stadsmiljö finns spår av olika epokers arkitektur, allt från den medeltida staden via stormaktstid till dagens snabba tillväxt. Nu har 100 intressanta byggnader och miljöer valts ut och presenteras i arkitekturguiden. I guiden finns även förslag på fem vandringar:

- Årummet
- Det klassiska Uppsala
- I Leches fotspår
- Det nyaste Uppsala
- Axplock av övriga byggnader och miljöer

- Vi vill bidra till att fler upptäcker både det klassiska Uppsala och mer moderna, arkitektoniskt intressanta byggnader. Jag hoppas att många köper arkitekturguiden och tar chansen att se mer av vår fantastiska kommun, sa Erik Pelling.

Arkitektur är inte bara byggnader och fasader, det är även hur staden planerats med gator, gångstråk, mötesplatser och parker. Med Arkitekturguiden vill Uppsala kommun lyfta fram Uppsalas rika och intressanta utbud av arkitektoniska objekt som omfattar allt från välkända symbolbyggnader till mer okända platser och hus.

-Vår förhoppning är att guiden inspirerar Uppsalabor och besökare att besöka platser de kanske inte tidigare tänkt på, sa Claes Larsson.

Bilderna i guiden är tagna av Anders Morén, Stewen Quigley och Dan Thunman. Texterna är framtagna av Dan Thunman och Claes Larsson.
Bandtyp: Häftat
Artikelnummer: 9789163924323

Kontakta oss

Sysslomansgatan 7
Box 2071, 750 02 Uppsala
Tel: 018-653330 Fax: 018-653334
Ordinarie öppettider: vardagar 9-18, lördagar 10-15
Stängt lördagar i juli.

info@studentbokhandeln.se
Facebook | Instagram | Twitter